Crowdfunding Kite4Kids

€ 3.493,00 / € 10.000,00
34%
Donaties: 87
Start: 28-01-2021

Laatste donaties

Datum Bedrag Deelnemer Opmerking
14-03-2021 € 25,00 Maaike van Damme Mooi initiatief baris!
13-03-2021 € 10,00 Anoniem Veel succes!
12-03-2021 € 50,00 Danny

No access to a Dutch bank account? Please click here to use PAYPAL. Thank you!

Vanaf 2021 geven we kinderen een prominentere rol met Kite4Kids: een programma voor kinderen die zelf kanker hebben gehad of een naaste zijn van iemand die kanker heeft gehad in het gezin. Met Kite4Kids willen we families de mogelijkheid geven om samen (opnieuw) in beweging te komen en de positieve invloed van vliegeren op lichamelijk, psychisch en sociaal herstel te ervaren. Aan onze nieuwste en jongste deelnemers willen wij trainer kites schenken.

Onze doelen hierbij zijn investeren in de toekomst van kinderen en hun families die te maken hebben gehad met kanker door: Het bevorderen van lichamelijke, psychische en sociale gezondheid; het verbeteren van kwaliteit van leven. Het bevorderen van het herstel van een mogelijk verstoorde dynamiek binnen het gezin die het gevolg is van de ziekteperiode. Plezier krijgen in een actieve leefstijl in de natuur door nieuwe grenzen te leren opzoeken in een inspirerende buitenomgeving waar bewegen leuk is en sporten weer gewoon wordt: een blijvende leefstijlverandering. Lees verder op http://www.kite4lifefoundation.org/kite4kids

Middels deze crowdfunding zullen we trainer kites aanschaffen die geschonken zullen worden aan de deelnemende kinderen en hun families ten einde ze te introduceren aan vliegeren met een 2-lijnskite en aan de kitesurf sport. 

Daarnaast wordt onze campagne geactiveerd door een fiets- en wandeltocht van initiatiefnemer en voorzitter Baris. Deze tour is zijn manier om de maatschappij bewuster te maken over de psychosociale impacts en de ondersteunende rol van sporten, in dit geval leren kitesurfen, tijdens een herstelproces na kanker. Door zeven dagen dwars door Nederland te bewegen verbindt hij de zeven partner kitesurfscholen nog sterker aan Kite4LIFE. Niet alleen bedankt hij ze voor hun samenwerking, maar promoot hij tevens de lancering van Kite4Kids. Deze tocht is een evenement op zich en zal middels een unieke programmering van gesprekken, podcasts, meet & greets en veel social media communicatie een gezonde dosis herkenbaarheid creëren die zo hard nodig is om Kite4Life nog nadrukkelijker een gezicht te geven.

De Tour begint 6 maart in Brouwersdam en eindigt 11 maart in Workum. De te bezoeken kitesurf scholen zijn Natural High in Zeeland, BLOW in Kijkduin, Beach Break in Noordwijk, North Sea Watersports in Zandvoort, Endless Summer Surf in Wijk aan Zee, KiteFEEL in Schellinkhout en Antix in Workum. 

Doneer en steun ons bij het realiseren van onze doelen en dromen! Alvast heel veel dank en bijl ons volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn via @kite4lifefoundation 


Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.

Beloning