Crowdfunding Kite4Kids

€ 3.493,00 / € 10.000,00
34%
Donaties: 87
Start: 28-01-2021

Welcome to the crowdfunding platform of the Kite4Life Foundation.

Will you help us realize our dream? The progress of our campaigns can be monitored here and live via our own online crowdfunding page. A way to keep everyone involved, a transparent method to showcase the collected funds & what it will be spent on. This specific crowdfunding aims to help us buy 100x Trainer Kites (2 lined small kites, including a steering bar and a safety leash) for our new program Kite4Kids.   

Would you like to donate and have no access to a Dutch bank account? No problem. 

Please click here to use PayPal.  

Thank you! 


Welkom op het crowdfundingplatform van kite4life

Helpt u ons mee onze dromen te realiseren? Via de eigen online crowdfundingpagina kan de voortgang van onze campagnes live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed. Is het doel bereikt? Dan komt onze droom uit!

DE KITE4LIFE FOUNDATION

De Kite4Life Foundation is een stichting gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de oprichter Baris Soyogul. Het leren kitesurfen heeft Baris en zijn familie geholpen de gevolgen van kanker te verwerken. Leren kitesurfen is een magnifiek middel om fysiek, emotioneel en sociaal aan te sterken.

DOELSTELLING
Ons doel is om (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te leren kitesurfen en gevoelens van vrijheid, hoop en trots in hun levens (terug) te brengen. Om dit te bereiken organiseren wij evenementen en faciliteren wij kitelessen in samenwerking met verschillende kitescholen in Nederland.
Bekijk de Kick Off 2019 After Movie

Campagnes

Totaal opgebracht: € 3.493,00
Aantal campagnes: 1
Aantal donaties: 87