Welkom op de crowdfundingspagina van het Dillenburgpark!

Rinus Krijger, John Hurkmans, Maaike Walters en Marineke Wensink hebben een initiatiefgroep gevormd en zijn aan de slag gegaan om het Dillenburgpark nieuw leven in te blazen. En om dat tot een succes te maken hebben wij jouw hulp nodig!

Via deze pagina kun je het project dat jou het meeste aanspreekt kiezen en doneren. Wij zorgen er dan voor dat het gerealiseerd kan worden. Alvast super veel dank voor je hulp!

Het Dillenburgpark is gelegen in Drunen aan de Prins Hendriksstraat. Voor sommige een bekende plek, voor anderen niet. In het park vind je nu sportvoorzieningen en voorzieningen voor recreatie. Dagelijks komen er mensen naar het park om te wandelen, te spelen of te sporten. Maar wij denken dat er meer kan!

Atletiekvereniging DAK, hockeyvereniging MHCD, Gezondheidscentrum Drunen, d’Oultremontcollege, Stichting de Schroef en Stichting De Burcht (S.C. Elshout – Handbal, handbalvereniging Avanti en volleybalvereniging Minerva) hebben in februari 2019 de intentie uitgesproken om samen te werken om de mogelijkheden te bekijken voor het optimaliseren van ontmoeten en bewegen in het park. De gemeente Heusden heeft in september 2019 laten weten dit initiatief te ondersteunen in de verkennende fase en te blijven volgen. Ook volgens de gemeente Heusden is dit plan belangrijk en er zal steeds in overleg besproken worden op welke manier de gemeente kan en wil bijdragen.

62179b1dac4a9.jpg


Campagnes

Totaal opgebracht: € 35.549,79
Aantal campagnes: 4
Aantal donaties: 37